Δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για "iPhone"

Δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για "Αndroid"

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Επεξεργασίας εικόνας AI των Windows που αφαιρεί γρήγορα ανεπιθύμητα αντικείμενα από φωτογραφίες



AI Photo Object Eraser . Ενα εργαλείο λογισμικού εικόνας AI των Windows που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν γρήγορα ανεπιθύμητα αντικείμενα από φωτογραφίες εκτός σύνδεσης με έναν μικρό αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης.

Ως πρόγραμμα για επιτραπέζιους υπολογιστές εκτός σύνδεσης, το AI Image Object Eraser δεν απαιτεί πρόσβαση στο Διαδίκτυο ούτε ανέβασμα εικόνων. Όλες οι λειτουργίες εκτελούνται τοπικά, διασφαλίζοντας ότι το απόρρητο των φωτογραφιών του χρήστη προστατεύεται πλήρως.

Το AI Image Object Eraser χρησιμοποιεί ένα μικρό μοντέλο εκπαίδευσης AI και τρέχει εξαιρετικά γρήγορα. Μπορεί να λειτουργήσει ομαλά ακόμη και σε υπολογιστές με χαμηλότερες διαμορφώσεις. Το μέγεθος αρχείου του προγράμματος εγκατάστασης είναι μόνο 32 MB και το πρόγραμμα καταναλώνει πολύ λίγους πόρους συστήματος και χώρο στο δίσκο.

Εκτός από τις κανονικές μορφές JPG και PNG, το AI Image Object Eraser υποστηρίζει επίσης τα διαφανή αρχεία PNG, επιτρέποντας στους χρήστες να χειρίζονται ελεύθερα τις εικόνες σε μορφή PNG χωρίς να επηρεάζουν τη διαφάνεια ή την ποιότητα της εικόνας. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη όταν εργάζεστε με εικόνες με διαφανές φόντο.