Δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για "iPhone"

Δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για "Αndroid"

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Δωρεάν Εφαρμογή Καταχώρησης Δαπανών


Η εφαρμογή αυτή αναπτύχθηκε αρχικά για να καταχωρούνται οι δαπάνες που γίνονται από ένα νοικοκυριό, μπορεί να ξεχωρίσει τις αποδείξεις που θα συμπεριληφθούν στις καταστάσεις που θα πρέπει να υποβληθούν στις Δ.Ο.Υ., υπολογίζει τα συγκεντρωτικά αθροίσματα ανά Α.Φ.Μ. καθώς και κατά κωδικό του εντύπου Ε1.

Η τήρηση των δεδομένων γίνεται σε τοπική Βάση Δεδομένων στον Η/Υ και σε κατάλογο της επιλογής σας και όχι στο διαδίκτυο, όπου τα δεδομένα σας μπορεί να είναι ευάλωτα ή να υποκλαπούν. Η εφαρμογή προσφέρει τεχνικές για την εύκολη και ταχύτατη καταχώρηση των δαπανών σας. Επιτρέπει την ταυτόχρονη ενημέρωση της Βάσης Δεδομένων (multiuser) από περισσότερους του ενός χρήστες. Εξασφαλίζει την εγκυρότητα του καταχωρούμενου Α.Φ.Μ. με άμεσο έλεγχο του (αλγοριθμικά).

Οι δαπάνες οργανώνονται σε Κατηγορίες. Κάθε Κατηγορία Δαπάνης φέρει ένδειξη για το αν γίνεται δεκτή από τις Δ.Ο.Υ. όπως επίσης και, προαιρετικά, τον σχετικό κωδικό αναφοράς στο Έντυπο Ε1 της Φορολογικής Δήλωσης.

Μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε τις παραπάνω ενδείξεις και αυτόματα ενημερώνονται όλες οι καταχωρήσεις στη Βάση Δεδομένων. Αυτός ο τρόπος οργάνωσης σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε όλες σας τις δαπάνες ασχέτως αν αυτές θα υποβληθούν ή όχι στις Δ.Ο.Υ. Έτσι μπορείτε τελικά να ελέγχετε τις δαπάνες σας ανά κατηγορία και μήνα. Αν αποφασίσετε να καταχωρείτε τα πάντα, θα εντυπωσιαστείτε από τα έξοδα που κάνετε.