Δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για "iPhone"

Δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για "Αndroid"

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ "Φωνητικός κειμενογράφος"


Ο φωνητικός κειμενογράφος είναι ένα  "ONLINE"  πανίσχυρο ηλεκτρονικό σημειωματάριο με δυνατότητα ομιλίας. Ο φωνητικός βοηθός σας βοηθάει να γράψετε άρθρα, κείμενα, η περιεχόμενο για email, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει τις ιδέες σας εφαρμόζοντας ένα καθαρό και αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στις σκέψεις σας.

Λειτουργεί πλήρως στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Eίναι ένα λογισμικό που θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό αρθρογράφο με τις δυνατότητές του, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε αμέσως.

1) Ο φωνητικός βοηθός λειτουργεί σωστά μόνο στον Google Chrome browser, ενδέχεται αν χρησιμοποιείτε άλλο πρόγραμμα περιηγήσεις, να μην απολαύσετε το 100% των δυνατοτήτων του φωνητικού κειμενογράφου μας.
2) Συνδέστε ένα μικρόφωνο υψηλής ποιότητας στον υπολογιστή σας, Εάν έχετε ένα απλό ενσωματωμένο μικρόφωνο, ίσως είναι αρκετά καλό, δηλαδή θα γίνει η δουλειά σας, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε κάποιο άλλο.

Λειτουργία:

1) Κάντε κλικ στο μικρόφωνο.

2) Μόνο για πρώτη φορά: Το πρόγραμμα περιήγησής σας θα εμφανίσει ένα αίτημα για να επιτρέψετε στον ιστότοπο να ακούσει το μικρόφωνο σας. Κάντε κλικ στην επιλογή "Να επιτρέπεται".

3) Αρχίστε να υπαγορεύετε. Σας συστήνουμε να μιλάτε αργά και καθαρά. Διατηρήστε τα λόγια σας σε ένα σταθερό ρυθμό και υπογραμμίστε τη σωστή διατύπωση για καλύτερα αποτελέσματα.

Ο φωνητικός κειμενογράφος προσφέρεται εντελώς δωρεάν στους χρήστες, χωρίς καμία υποχρέωση. Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι να  συνδεθείτε στην παρακάτω  ηλ. Δ/νση και να ξεκινήσετε να ηχογραφείτε.
                                      https://texnologia.net/fonitikos-keimenografos.html